A day in Aalborg

Kære Læser,

Skal du til Aalborg? Eller bor du i Aalborg, men ved ikke hvor du skal tage hen for at spise, finde de fede steder at shoppe eller, hvor du skal tage de perfekte billeder henne? Så læs med her og jeg giver en guide, over de steder jeg bedst kan lide at spise ved, shoppe ved og tage billeder ved.

Jeg har valgt at lave en top 3 ved hver kategori.

Spiseguiden:

Cafe vi2:
Hver gang jeg og mine veninder er ude for at spise aftensmad eller frokost, så er det altid på Cafe vi2, de har seriøst Aalborg’s bedste nachos med kylling. Jeg bestiller altid deres nachos med kylling.

Kebabistan:
Når min familie og jeg bestiller mad to go, så er det altid ved Kebabistan. De laver en vild lækker kebab box, hvor man kan vælge mellem ris eller pommes med hvid og rød dressing og kylling eller kebab. Jeg vælger altid ris, hvid og rød dressing og kylling. Jeg ELSKER det!

Maggie Mae – Crêperie:
Jeg var faktisk inde og få en pandekage med en masse chokolade indeni og is ovenpå ved Maggie Mae – Crêperie for første gang noget tid siden. Så hvis man kommer til Aalborg og trænger til noget lækkert dessert, så det helt klart derinde man skal spise sin dessert, det smager fantastisk.

Shoppeguiden:

Monki i Friis:
Jeg shopper nærmest kun i Monki, jeg elsker altid når de kommer med en ny kollektion, jeg kan altid finde noget jeg synes om. Jeg synes deres tøj skiller ud på en fed måde, jeg elsker egentligt alt ved Monki. (Jeg er godt klar over der er Monki i de fleste byer i Danmark, men de har ikke altid det samme)

Guld og Rod i Skalborg:
Jeg elsker at købe vintage tøj, når jeg gør det så er det i Guld og Rod. Guld og Rod har både vintage tøj og vintage møbler, bøger osv. Man kan altid finde en fed jakke eller trøje til 20 kr, eller deromkring. Så giv det et kig ind.

Tøjstory ved Boulevarden:
Hvis man ikke er så meget for at købe vintage tøj fra dengang ens forældre var barn, men er mere til noget fashion vintage tøj fra i dag med mærkerne Chanel osv. Så er der en butik ved navn Tøjstory ved boulevarden, der sælger mærkevarer vintage eller secondhand som man kalder det. Derinde kan man altid finde et eller andet lækkert. Men det er ikke billigt ligesom Guld og Rod, en taske med mærket Chanel jeg så derinde havde en pris på 15.000kr, så det er ikke billigt derinde, men det er også klart nu hvor det er mærkevarer.


Billedguiden:

Sidegaderne ved Algade:
Der er en masse sidegader ved Algade, når man går ned af dem kommer man hen til en masse flotte farvet rækkehuse. Så hvis man skal ud og tage et outfit billedet, så er det et super fint sted, da man får en pæn farvet baggrund med på outfit billedet.

Mølleparken:
Hvis man nu synes man mangler nogle natur billeder på sin Instagram, eller elsker at bruge natur som baggrund på sit outfit billedet, så er Mølleparken stedet til at tage disse billeder. Mølleparken er stort og så flot. Når man tager billeder derude eller går en tur, så kan jeg klart anbefale, at man også tager en tur oppe i Aalborg tårnet, og ser Mølleparken deroppe fra. Det er en rigtig flot udsigt.

Kunsten:
Tæt ved mølleparken ligger Kunsten, et rigtig flot museum, hvor man kan tage vildt fede kreative billeder. Så er man mere til noget kreativt og kulturelt, så er det stedet.

Jeg håber I synes min guide var god, jeg spiser, shopper og tager billeder ved de nævnte steder.

Knus,

Jasmina.

Share:

0 comments so far.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *