London

Kære Læser,

Godt nytår, jeg håber I fik sprunget godt ind i det nye år, det fik jeg i hvert fald. Dette indlæg bliver et lille throwback thursday. Jeg var nemlig i London d. 26-31 oktober 2017. Jeg tænkte, at jeg ville skrive et indlæg om min tur derover. Jeg har faktisk fået filmet en del “vlogs” derover, da jeg har en youtube kanal, som er på engelsk. Men jeg har ikke fået videoen redigeret endnu, hvilket jeg skal tage mig sammen til at gøre. Jeg var i London med min lille søster og to veninder, der er som søskende for mig. Det var første gang nogensinde jeg var i London, det var så hyggeligt. Jeg elsker London så meget efter denne tur, så jeg håber kommer tilbage en skønne dag.

D. 26 oktober:

Min søster og jeg skulle med flyet kl 12:00 (dansk tid) fra Aalborg. Vi ankom så til London kl 13:30 i engelsk tid. Vi skulle med tog til vores hotel, hvilket var en rigtig forvirrende tur, vi kom til at stå forkert af med det første tog. Men kom så heldigvis på det rette spor igen, med hjælp fra en masse af søde mennesker. Vi ankom så til et underground station tæt på vores hotel, hvor vores to veninder hentet os, de ankom nemlig dagen inden os. Resten af dagen lavet vi ikke så meget, da min søster og jeg var trætte.

D. 27 oktober:

Vi alle tog underground ind til London central, hvor vi tog en masse billeder. Vi tog billeder af byen og outfits billeder. Efter at havde kigget lidt rundt, så tog vi ind til Shrek Adventure, hvilket var super sjovt. Det er et slags live teater, hvor man går rundt til forskellige poster, hvor skuespillerne også snakker ud til publikummet. Hvis I har mindre børn, søskende eller bare et barnelig sind(som jeg, haha), så anbefaler jeg helt klart i tager en tur derind. Efter vi havde været i Shrek Adventure, så kigget vi bare rundt omkring hvad der lå tæt på Shrek Adventure. Efter det tog vi hjem.

D. 28 oktober:

Denne dag tog vi ind til Madame Tussauds, hvor vi tog en masse billeder med alle voksfigur. Voksfigurerne så så levende og rigtige ud, de har virkelig gjort et godt stykke arbejde. Efter vi var derinde, så spiste vi på KFC, som ligger på et hjørne på den anden side af Madame Tussauds. Efter det tog vi til Carnaby street, for at shoppe lidt. Derefter tog vi hjem.

D. 29 oktober:

Denne dag skulle vi til London Dungeon, hvilket var rimelig skræmmende. Det var et live slags teater ligesom Shrek, hvor man også skulle gå rundt til forskellige poster. Det var skræmmende på den forstand, at man fik et masse choks. Der var ved en post, hvor min søster stod foran nogle gardiner, som så bevægede sig. Hun blev så bange, at hun faldt. Hun faldt endda to gange, det var så sjovt og de andre folk som vi skulle gå med, fik sig også lige et grin. Efter vi var i London Dungeon, så tog vi op i London Eye, og hold da helt fast en fed udsigt der var. Man kunne nærmest se hele London deroppe eller noget af London i hvert fald, haha. Jeg fik taget en masse fine billeder deroppe. Efter vi var færdige der, så tog min søster og jeg en lille aften tur og kigget rundt omkring ved Big Ben. Vi tog også et hurtigt smut til Oxford Street, men butikkerne var desværre lukket, så vi tog derfor hjem.

D. 30 oktober:

Denne dag stod på ren shopping. Vi fik shoppet løs i Oxford Street. Vi fik alle købt en masse i Primark, hvilket var egentligt der vi fik brugt flest penge. Vi var i Primark i 2 timer og shoppet løst. Vi nåede ikke så mange andre butikker på Oxford Street, fordi Primark var så stort og billigt. Jeg kan ikke vente til den dag jeg er tilbage i London, så skal jeg helt klart i Primark igen. Efter vi var færdige med at shoppe, så tog vi på Pizza Hut som ligger tæt på Primark, hvis jeg husker rigtigt. Der var tag-selv-bord med en masse lækre pizzaer. Da vi var færdige med at spise, så tog vi tilbage på hotellet, for nu skulle vi nemlig gøre os fine, da vi skulle til koncert. Grunden til vi faktisk skulle til London var, fordi vi skulle se Harry Styles. Så om aftenen var vi til Harry Styles koncert. Det var en rigtig god koncert.

D. 31 oktober:

Min søster og jeg skulle med flyet kl 6:50 om morgen, så vi skulle med taxa om morgenen kl 4:00. Jeg var godt nok træt, for jeg havde ikke fået særligt meget at sove + jeg havde stået oppe i lang tid, nu hvor jeg var til koncert. Men turen hen til lufthavnen gik fin. Turen hjem i flyet gik også fin, jeg sov det meste af tiden på flyet. Vi ankom i Danmark kl 9:30 om morgenen. Så jeg nåede lige hjem og fejre halloween.

Det var mit indlæg om min tur til London. Jeg tænker, at jeg vil lave endnu et indlæg fra London, hvor jeg viser de ting jeg fik købt. Jeg tænker også, at jeg kan lave et indlæg med tips til, hvordan man rejser rundt i London med underground og Uber. Og tips til hvor man skal bestille takeaway, da vi for det meste gjorde det. Generelt bare et indlæg med en masse tips. Skriver det ned på min liste med, hvilke indlæg jeg skal skrive. Men håber I fandt opslaget interessant. Vi ses i mit næste blog indlæg.

Knus,

Jasmina.

Share:

0 comments so far.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *