Mine mål for 2018

Kære Læser,

Jeg håber I har haft en rigtig dejlig juleaften, det havde jeg i hvert fald. Jeg fik hygget mig med min kære familie, og fik spist en masse lækkert. Glædelig nytår også, dette år har gået så stærkt. Tænk det allerede i dag vi håber ind i endnu et nyt år, det slet ikke til at forstå, hvor hurtigt tiden går, men sådan er det jo når man har det sjovt.

Ligesom alle andre, så har jeg også mål jeg gerne vil opnå i det nye år. Her kommer nogle af mine mål for 2018:

  • Skriv mindst 8 blogindlæg om måned. (Jeg vil rigtig gerne være meget aktiv her på bloggen, men har desværre ikke tid til at skrive et indlæg hver dag, så jeg har derfor sat et mål på, at jeg skal skrive mindst 8 indlæg om måned. Jeg håber, at jeg kan holde det, mon ikke)
  • Lave mindst 2 videoer på youtube om måned. (Jeg har som sagt også en youtube, den foregår på engelsk, da jeg gerne vil nå ud til flere og føler ikke det nemt at komme frem, hvis man laver videoer på dansk. Jeg har ikke fået lavet en video siden oktober, da det tager en masse af tid at filme og redigere, så derfor har jeg fået sat et mål om, at jeg skal nu lave 2 videoer om måned mindst, jeg håber, at jeg kan holde det)
  • Træn mindst 1 gang om ugen. (Jeg vil meget gerne indrømme, 2017 var et dovent år, hvor jeg ikke fik trænet så meget, så det skal laves om på. Så nu må vi se om der kommer til at ske noget nu. Jeg er glad for min krop, jeg vil bare rigtig gerne træne, for det har vi alle brug for en gang imellem)
  • Drik vand i hver dagene og sodavand/andet i weekenden. (Jeg elsker cola og nestea peach, jeg vil gerne sætte mit forbrug ned og drikke mere vand)
  • Blev succesfuld. (Jeg ved ikke helt, hvad jeg vil være succesfuld i, men nu må vi se, hvor 2018 føre mig hen)

Det er mine mål for 2018, jeg håber, at jeg kan overholde de fleste af dem og opnå dem alle, men nu må vi se. Jeg har en følelse af, at 2018 er mit år, så det håber jeg også det er. Jeg tænker at næste nytårs aften, så skriver jeg et indlæg om, hvor hvidt mine mål er opnået og overholdt, så det bliver spændende. Vi ses i det nye år, godt nytår herfra.

Knus,

Jasmina.

Share:

0 comments so far.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *