Velkommen

Kære Læser,

Velkommen til mit første blogindlæg her på bloggen. Lad mig fortælle lidt kort om mig selv; Jeg hedder Jasmina Larsen, og jeg er 18 år. Jeg er i gang med en HF. Udover at jeg er i gang med en HF, så tager jeg sangundervisning. Jeg elsker at synge, så derfor valgte jeg at tage sangundervisning, i håb om jeg kan blive god til at synge. Jeg kan godt synge, men er ikke god nok (haha), jeg har brug for hjælp til at lærer de forskellige teknikker indenfor sang. Så jeg glæder mig til at se, hvordan min udvikling kommer til at gå. I min fritiden er jeg meget sammen med min familie og tætte veninder. Jeg er et familie mennesker, så jeg tilbringer det meste af min fritid sammen med min familie.

Hvorfor valgte du at starte en blog?
Jeg har altid gerne ville have en blog, det har jeg ville helt siden 2012, da min gode veninde præsenterede mig for Blogspot, hvilket hedder Blogger nu. At blogge føles lidt som en online dagbog, hvor man kan udtrykke sine følelser. Men min blog bliver ikke for dagbog agtigt, i min blog vil der være indlæg fra mode til opskrifter til noget helt trejde. Så min blog bliver lidt om hvert og kan nå ud til mange forskellige målgrupper. Det fede ved at blogge er, så kan man udtrykke sig på en kreativ måde. Så jeg glæder mig til, når I ser, hvor kreativ jeg kan være. Jeg startet en blog i 2012 og lige siden der, har jeg haft en masse forskellige blogs, men det har ikke gået så godt, så jeg har stoppet en masse gange, men nu, nu SKAL der ske noget!

Hvad vil du opnå med din blog?
Jeg håber, at jeg får mange faste læser, og at mange finder min blog interessant. Jeg har brugt god tid på at designe den, eller jeg har selvfølglig købt et tema, og så har jeg arbejdet videre på det. Så at blogge er virkelig noget jeg brænder for, så må vi se om der bliver en chance for at jeg kan blogge på fuldtid. Det helt sikkert en drøm at kunne få lov til det.

Hvor ser du dig selv om 5 år?
Jeg håber, at jeg om 5 år arbejder som fuldtids blogger, ellers ser jeg mig selv i gang med en uddannelse som sygeplejerske, da det også er en af de ting jeg kunne tænke mig at være.

Jeg håber at der vil være folk, der vil finde min blog interessant. Jeg har altid gerne ville have en succesfuld blog, så jeg glæder mig til at se, hvor bloggen vil føre mig hen nu.

Her er et billedet af mig, fra den gang jeg var I London, haha.

Knus,
Jasmina

****************

Dear Reader,

Welcome to my very first blogpost. Let me introduce myself; My name is Jasmina Larsen, and I’m 18 years. I’m currently studying. Besides studying, I take singing classes. I love to sing, so that’s why I’m taking sing lesson, so I hopefully can learn to be good at singing. I can sing, but not good enough (haha), I need help to learn the different technique for singing. So I’m excited to see my singing development. In my spare-time I spend a lot of time with my family and close friends. I’m a family person, so I spend the most of my spare time with my family.

Why did you chose to start a blog?
I have always wanted to have a blog, since 2012, when one of my good friend introduced me to Blogspot, which is called Blogger now. Blogging is like an online diary, where you can express your feelings. But my blog is not going to be diary kind of, my blog will be everything from fashion to recipes to something third. So my blog is going to be kind of everything, so I can reach out to many people. The cool thing about blogging, is that you can express yourself on a creative way. So I’m excited to when you see my way of being creative. I started a blog in 2012 and since then, I have had a lot of blogs, but it never went good, so I stopped. But now, now there HAVE TO happen something!

What do you want to achieve with your blog?
I hope, I get a lot of regular readers, and that many finds my blog interesting. I have used a lot of time on designing my blog, or I bought a theme, and then I worked on it and put some final touches. So blogging is something I really is dedicated to, so we will see if blogging is going to be something I can do full time. That would be a dream to do full time.

Where do you see yourself in 5 years?
I hope, that I’m working full time on the blog, or that I’m studying so I can be a nurse, which is something I would love to work with as well.

(On the picture if you scroll a bit up, you can see me and Shrek from when I was in London)

I hope there will be people, who find my blog interesting. I have always wanted to have a succesful blog, so I’m excited to see where the blog will lead me now.

XOXO,
Jasmina.

Share:

0 comments so far.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *